info@scala-bedrijfsdiensten.nl |+31-013-5902311
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u een goed werkende website bieden en verzamelen we informatie voor statistiek.
Als u deze website blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat u akkoord gaat met onze privacy policy.

Vakkundige dienstverlening voor bedrijf & particulier

Scala bedrijfsdiensten al jarenlang een begrip in regio Tilburg

Openingstijden
ma t/m vrij 9.00 tot 17.00u
za 10.00 tot 16.00u

Al ruim 10 jaar lang is Scala bedrijfsdiensten een begrip in Tilburg en omstreken.

Wij zijn vooral actief op de zakelijke markt, dagelijks werken wij voor bouwbedrijven en woningbouw corporaties, maar ook de particulieren klanten zijn wij graag van dienst.

U kunt ons inschakelen voor:

  • Schoonmaakwerk
  • Glasbewassing
  • Het reinigen en behandelen van vloeren
  • Periodiek onderhoud van woningen, winkels, kantoren en traphallen
  • Voor specialistische reiniging
  • Ook voor het opleveren van nieuwbouw projecten en voor diversen andere bedrijfsdiensten bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij hebben gemotiveerde en vakkundige mensen in ons team die u graag van dienst zijn.

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf met een familiaire sfeer, waar de wensen van de klant en kwaliteit en service hoog in het vaandel staan, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk ook de diensten (en productaanbod) van onze dochter ondernemingen

U bevind zich op de website van Scala Bedrijfsdiensten. Vind hier informatie over de uiteenlopende diensten op het gebied van schoonmaak, ontruiming en specialistische bedrijfsdiensten.

Diensten voor bedrijven

Scala bedrijfsdiensten levert verschillende service gerichten diensten. Onze schoonmaak en facilitaire diensten vullen elkaar aan. Onze bedrijfsdiensten bestaan uit o.a. woningen ontruimen, mutatiewoningen, schoon maken, tuinwerk, zwerfafval, sloopwerk en dakgoten reinigen.

Schoonmaak & Interieurverzorging

Van het schoon houden van uw bedrijfspand, kantoor of winkel tot schoonmaak bij oplevering van nieuwbouw. Werkschema’s worden in overleg opgesteld en onze schoonmaak diensten vinden altijd plaats op afspraak.

Speciale reiniging

Naast onze schoonmaakdiensten, bieden we ook speciale reinigingsdiensten aan. Zo kunt u bij ons terecht voor o.a. gevel reinigen, graffiti verwijderen, bestrating reinigen en vloeren reinigen.

Over Scala

Scala is een veelzijdig familie bedrijf met verschillende divisies. Scala heeft een naam opgebouwd in Scala Montage & Afbouw, Scala Outdoor Living en Scala bedrijfsdiensten. Daarnaast leveren we met Schutting compleet een breed assortiment schuttingen inclusief montage.