info@scala-bedrijfsdiensten.nl |+31-013-5902311
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u een goed werkende website bieden en verzamelen we informatie voor statistiek.
Als u deze website blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat u akkoord gaat met onze privacy policy.

Bedrijfsdiensten

Voor een aantal woningbouw corporaties, bouwbedrijven en de Gemeente Tilburg leveren wij tal van bedrijfsdiensten, denkt u dan aan:

  • Woningen ontruimen
  • Mutatiewoningen schoon maken
  • Tuinwerk
  • Zwerfafval
  • Sloopwerk
  • Dakgoten reinigen

Tuinwerk

Ook voor het opschonen van tuinen bent u bij Scala bedrijfsdiensten aan het juiste adres.

Bij huurwoningen komt het regelmatig voor dat een tuin verwaarloost word en dat de tuin bij het verlaten van de woning niet netjes achter gelaten word.

Rotzooi opruimen uit de tuin, onkruid verwijderen, planten snoeien en of verwijderen, bestrating herstellen of vervangen, dit is allemaal mogelijk.

Zwerfafval

Grof huisvuil en zwerfafval in o.a. brandgangen komt helaas vaak voor.
De brandgang ligt dan vol met troep, van vuilniszakken tot bankstellen komen wij tegen die dan ( van niemand ) zijn.

Deze rotzooi is een doorn in het oog voor de bewoners en moet natuurlijk opgeruimd worden, wij doen dit graag voor u.

Woningen ontruimen

Het komt voor dat mensen een woning achter laten zonder dat ze die leeg en schoon achter laten, dit kan door meerdere oorzaken komen, bijvoorbeeld als er iemand overlijd en als diegene geen familie heeft om dit te regelen.
Op dat moment kunt u ons in schakelen om dit volledig uit handen te geven.

Mutatiewoningen schoon maken

Als een huurder de woning verlaat dan moet diegene de woning schoon achter laten. Gebeurt dit niet, of niet goed dan kunt u ons inschakelen om dit alsnog te doen zodat u de woning weer schoon en fris kunt verhuren aan de volgende huurder.

Sloopwerk

Ook voor sloopwerk kunt u ons inzetten, slopen, sleuven frezen, wand contact dozen boren noemt het maar op, sloopwerk wordt vaak onderschat, het is een vak waar je verstand van moet hebben en waar veel bij komt kijken, wij beschikken over vakbekwame mensen met het juiste gereedschap.

Dakgoten reinigen

Ieder jaar bij het vallen van het blad loopt iedere woningeigenaar weer tegen hetzelfde probleem aan, namelijk dakgoten en hemelwater afvoeren die vol met blad zitten, dit is zeer vervelend omdat het water dan slecht weg kan lopen, het kan zelfs tot lekkages leiden.
Wij kunnen deze dakgoten en HWA’s voor u opschonen tegen scherpe tarieven.