info@scala-bedrijfsdiensten.nl |+31-013-5902311
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u een goed werkende website bieden en verzamelen we informatie voor statistiek.
Als u deze website blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat u akkoord gaat met onze privacy policy.

Schoonmaak & Interieurverzorging

Een schone werk en leef omgeving waar regulier schoonmaakonderhoud verzorgd wordt leeft en werkt een stuk prettiger. Wij helpen u graag om uw leef en werkomgeving zo schoon en netjes mogelijk te houden. Of het nu gaat om schoonmaakonderhoud in uw kantoor, woonhuis, bedrijfspand, algemene ruimtes, of om de nieuwbouwoplevering van uw woning of bedrijfspand, Scala bedrijfsdiensten biedt milieuvriendelijke schoonmaak op maat tegen een scherp tarief.

Nieuwbouwoplevering

Na de bouw van een woonhuis, kantoor of een bedrijfspand is de eindschoonmaak zeer belangrijk, het is letterlijk de finishing touch.
Na de eindschoonmaak is pas echt zichtbaar hoe mooi alles is geworden, blinkend helder glas en stralend sanitair zonder cement en stuc resten oogt toch een stuk beter voor de klant.

Ook als het object nog niet verkocht is dan is de eindschoonmaak belangrijk voor de bezichtigingen van potentiele kopers.

Wij leveren al ruim 10 jaar nieuwbouw objecten op een professionele manier op, wij werken met de beste producten om cementsluier te verwijderen en beschikken over ervaren ramenwassers die de bouwvervuiling zonder beschadigingen kunnen verwijderen van het glas.

Wij brengen graag vrijblijvend een offerte voor u uit.

Periodiek onderhoud

Voor het periodiek onderhoud van een object bespreken wij eerst de wensen van de klant en geven wij u een passend advies aan de hand van onze ervaringen, aan de hand van die informatie stellen wij een werkschema op.
Een werkschema werkt voor zowel de klant als onze mensen zeer prettig, beide partijen weten precies wat er iedere week moet gebeuren.