info@scala-bedrijfsdiensten.nl |+31-013-5902311
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u een goed werkende website bieden en verzamelen we informatie voor statistiek.
Als u deze website blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat u akkoord gaat met onze privacy policy.

Specialistische reinigings-diensten

Specialistische reiniging is alles wat buiten de normale periodieke schoonmaak en glasbewassing valt. Het gaat vaak om eenmalige of jaarlijkse projecten, bijvoorbeeld het reinigen van sterk vervuilde gevels en of bestrating, graffiti verwijderen of vloeren reinigen.

Wij bieden de volgende specialistische reinigingsdiensten aan:

  • Gevel reinigen
  • Graffiti verwijderen
  • Bestrating reinigen
  • Vloeren reinigen
  • Roet reinigen

Graffiti verwijderen

Helaas zijn er mensen in deze maatschappij die het nodig vinden om uw woning of bedrijfspand te bekladde met graffiti, deze mensen laten geen briefje achter en u zit met een lelijke gevel te kijken.
Hoe eerder u een schoonmaak bedrijf inschakelt om dit te verwijderen hoe beter het is voor zowel het eindresultaat als uw portemonnee.

Gevel reinigen

De gevel van uw woning of bedrijfspand is meteen het eerste wat een bezoeker op valt.

Het is daarom erg belangrijk dat deze altijd fris en schoon oogt, uitstraling is alles.
Sommige gevels zijn erg besmettelijk voor vuil, bijvoorbeeld gevels van witte kalk zand stenen, deze gevels hebben dan ook meer aandacht nodig dan andere gevels.

Goed en regelmatig onderhouden is belangrijk, bent u er op tijd bij dan is afspuiten met hogedruk vaak voldoende, is de vervuiling te sterk dan moeten we werken met een product of zandstralen.

Bestrating reinigen

In het voorjaar is de bestrating er altijd aan toe om een keer gereinigd te worden, de winter heeft dan zijn werk gedaan en de bestrating is dan vies en groen, het nadeel is dat dit altijd een hele klus is.
U kunt dit aan ons uitbesteden tegen een aantrekkelijke prijs zodat u weer een heel jaar van de tuin kunt genieten.

Vloeren reinigen

Bij het reinigen en onderhouden van tegel en natuursteen vloeren komt nogal wat kijken, vooral als ze net gelegd zijn is het belangrijk om de vloer op de juiste manier te reinigen en of te impregneren. Wij helpen en adviseren u graag.

Ook voor het onderhoud en het in de was zetten van linoleum vloeren zijn wij u graag van dienst met scherpe vierkante meter prijzen.